Σχετικά με

 

Η υψηλή ποιότητα και η ισχυρή καινοτόμος δύναμη έχουν καταστήσει την ελβετική μάρκα SPONSER® ηγέτη της εθνικής αγοράς για πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της αθλητικής διατροφής. Ολυμπιονίκες μέχρι και αθλητές αναψυχής βασίζονται στα προϊόντα SPONSER®. Τα επιστημονικά σχεδιασμένα προϊόντα και η ανταλλαγή εμπειριών με φημισμένα πανεπιστήμια, κορυφαίους αθλητές και γιατρούς καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αθλητών και αντιπροσωπεύουν τη μέγιστη λειτουργικότητα και ανεκτικότητα. Η επιλογή και η επεξεργασία των πιστοποιημένων πρώτων υλών μας υπόκεινται στις αυστηρότερες απαιτήσεις ποιότητας.

Εταιρεία

 

Η ελβετική εταιρεία SPONSER SPORT FOOD AG ιδρύθηκε το 1988. Η αποδοχή ήταν μεγάλη, η εταιρεία είναι σήμερα ο ηγέτης της ελβετικής αγοράς στον τομέα της αθλητικής διατροφής.

Με μια γκάμα άνω των 120 προϊόντων και το δικό της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό της ηγέτη της καινοτομίας στον τομέα της αθλητικής διατροφής. Πολυάριθμοι κορυφαίοι αθλητές και διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων εμπιστεύονται την υψηλή ποιότητα και την τεχνική τεχνογνωσία της Wollerau- πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες. Περίπου 40 εργαζόμενοι στην πιστοποιημένη κατά FSSC 22000 εταιρεία εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και θέτουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους από τους τομείς των τροφίμων και του αθλητισμού στην υπηρεσία των πελατών. Ένα υποκατάστημα στο Lindau στη λίμνη Constance φροντίζει επίσης για το σύνολο της αγοράς εξαγωγών της ΕΕ.

Στην SPONSER®, το επίκεντρο ήταν πάντα ο κάθε αθλητής. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ερασιτέχνες ή κορυφαίους αθλητές, ομαδικούς ή ατομικούς αθλητές, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές: κάθε αθλητής είναι μέρος της κοινότητας SPONSER® και θα χαρούμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές και προσωπικές συμβουλές, αν το επιθυμείτε.

TESTED TRUSTED PROVEN

Σε περισσότερες από 100 αθλητικές διοργανώσεις με περισσότερους από 100.000 αθλητές κάθε χρόνο, τα προϊόντα SPONSER® δοκιμάζονται όχι μόνο σε εργαστηριακές συνθήκες, αλλά και σε πρακτικές δοκιμές. Έτσι, όχι μόνο τα προϊόντα μας, αλλά και οι αθλητές μας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Sponser Greece ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ